Nyhetsarkiv

Här hittar du nyheter från de tre senaste åren. Du kan filtrera på årtal och/eller kategori. Nyheterna är aktuella när de publiceras och uppdateras inte i efterhand.

Norrvattens årsredovisning 2023

2024-05-24
Norrvattens årsredovisning för 2023 fastställdes av Norrvattens förbundsfullmäktige den 21 maj 2024. I årsredovisningen hittar du, förutom vår förvaltningsberättelse och finansiell information, även ett inledande VD-ord och vår miljöredovisning för 2023.

Uppmaning att spara vatten: hög vattenförbrukning

2024-05-23
Det går åt mycket dricksvatten i norra Storstockholm just nu. Norrvatten som producerar dricksvatten till 14 kommuner i norra Storstockholm går nu ut med en uppmaning till privatpersoner och verksamheter om att spara på kranvattnet. Det är viktigt för att vattenverket ska hinna med att producera vatten, så att det räcker till alla.

Spara vatten varma dagar

2024-05-14
Varma vår- och sommardagar är det extra viktigt att vara sparsam med kranvatten, framför allt i trädgården där det kan gå åt mycket vatten.

Norrvatten söker erfaren projektledare till ledningsnätsprojekt

2024-05-06
För att kunna genomföra planerade investeringar i dricksvattenförsörjningen och samtidigt bedriva den dagliga verksamheten mot högt uppsatta mål utökar vi på Norrvatten nu vår projektverksamhet med en projektledare. Vi söker dig som har erfarenhet av att driva större projekt inom ledningsnät, anläggning eller infrastruktur och som brinner för att göra samhällsnytta på riktigt. Är du den vi söker?

Norrvatten söker laboratorieingenjör/kemist

2024-05-03
Vill du arbeta som laboratorieingenjör/kemist inom en samhällsviktig verksamhet på en vackert belägen arbetsplats? Norrvattens laboratorium förstärker nu sin arbetsgrupp med en laboratorieingenjör/kemist.

Flera examensarbeten under våren

2024-04-26
På Norrvatten är vi stolta över vårt samarbete med universitet och högskolor, och väldigt glada att många studenter väljer att göra sina examensarbeten hos oss. Nu under vårterminen pågår flera examensarbeten.

Tvätta bilen rätt

2024-04-26
Norrvatten arbetar för att förebygga att föroreningar når Mälaren och våra grundvattentäkter. Det är viktigt för att farliga ämnen inte ska hamna i vårt dricksvatten. Du kan bidra på flera sätt, bland annat genom att tvätta bilen i en biltvätt så föroreningar i tvättvattnet inte når våra vattentäkter.
 
Dela sidan