Nyhetsarkiv

Här hittar du nyheter från de tre senaste åren. Du kan filtrera på årtal och/eller kategori. Nyheterna är aktuella när de publiceras och uppdateras inte i efterhand.

Partiklar i dricksvattnet i delar av Sollentuna

2024-02-09
I delar av Sollentuna kan det fortfarande förekomma vatten som innehåller partiklar. Partiklarna kommer från en ytbeläggning i en vattenledning som frusit. Den ledningen är bortkopplad och tillförseln av nya partiklar är stoppad. Det tar tid innan alla partiklar är borta från vattenledningssystemet.

Norrvatten söker driftingenjör

2024-02-02
Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll? Norrvatten erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en lagom stor organisation. Arbetsplatsen är belägen på Skäftingeholmen i Järfälla kommun och är en av Sveriges vackraste med närhet till Mälaren och en underbar natur. Som driftingenjör på Norrvatten är du en del av produktionsavdelningen och arbetar i hjärtat av produktionen av vårt viktigaste livsmedel – dricksvatten.

Norrvatten söker automationsingenjör

2024-02-02
Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete i hjärtat av produktionen av vårt viktigaste livsmedel? Som automationsingenjör hos Norrvatten får du en bred och varierande roll.

Norrvatten söker underhållsingenjör

2024-02-02
Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll? Norrvatten erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en lagom stor organisation. Arbetsplatsen är belägen på Skäftingeholmen i Järfälla kommun och är en av Sveriges vackraste med närhet till Mälaren och en underbar natur. Som underhållsingenjör på Norrvatten är du en del av produktionsavdelningen och arbetar i hjärtat av produktionen av vårt viktigaste livsmedel – dricksvatten.
 
Dela sidan