Arbeta hos oss

En av Norrvattens medarbetare i klädd hjälm vid ett ledningsnätsprojekt

Norrvatten är en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag. Vi erbjuder spännande och utvecklande uppdrag i en verksamhet som gör skillnad.

Samhällsviktigt och livsviktigt

Dricksvatten är världens viktigaste livsmedel. Närmare 700 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten varje dag, dygnet runt levererar ett hälsosamt dricksvatten.

På Norrvatten arbetar vi för att det ska fortsätta vara en självklarhet att våra medlemskommuner ska ha tillgång till friskt och gott kranvatten. Vi har som ambition att ligga i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med våra medlemskommuner och andra aktörer inom samhällsbyggnad, vatten och miljö.Ledningsprojekt

Arbetsplats och kultur

På Norrvatten ungefär 70personer. Många olika yrkeskategorier finns representerade, till exempel laboratoriepersonal, skiftingenjörer, underhållspersonal, processingenjörer, projektledare och administrativ personal.

Vi har lokaler på två platser. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun och är en av Sveriges vackrast belägna arbetsplatser med närhet till Mälaren och en fantastisk natur.

Vår värdegrund grundar sig på tillit, engagemang och nyskapande – och en stark sammanhållning som är viktig för att möta våra framtida utmaningar. Norrvatten blev 2021 certifierade enligt Great Place to Work. Certifieringen grundar sig på Great Place to Works internationella standard för utvärdering av arbetsplatser. Certifieringen visar att vi på Norrvatten tillsammans skapar en väldigt bra arbetsplats.

Du som anställd hos Norrvatten är automatiskt medlem i intresseföreningen Norrvatten idrott och fritid (NIF). Föreningen ordnar gemensamma aktiviteter för att vi ska ha roligt tillsammans och stärka gemenskapen.

 

Vattenverk

Förmåner

Vi erbjuder flera förmåner för dig som är anställd hos Norrvatten som till exempel friskvårdsbidrag och rikskort för subventionerad lunch. Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Sobona. 

Lediga tjänster

Käppalaförbundet och Norrvatten söker lönespecialist

2022-08-26
Vill du arbeta för en organisation som gör en verklig insats för miljön varje dag? Käppalaförbundet söker tillsammans med Norrvatten en lönespecialist med flera års erfarenhet av lönearbete. Har du även ett intresse av att arbeta med HR-relaterade ärenden är detta ett perfekt nästa steg i din karriä...

Sök examensarbete på Norrvatten

2022-08-25
Vill du göra ett examensarbete som bidrar till att utveckla framtidens dricksvattenförsörjning? Välkommen att ansöka om examensarbete på Norrvatten för 2023.

Om du är intresserad av att bli en del av Norrvatten är du välkommen att skicka en spontanansökan till:  jobb_norrvatten@norrvatten.se

Dela sidan