Arbeta hos oss

En av Norrvattens medarbetare i klädd hjälm vid ett ledningsnätsprojekt

Norrvatten är en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag. Vi erbjuder spännande och utvecklande uppdrag i en verksamhet som gör skillnad.

Samhällsviktigt och livsviktigt

Dricksvatten är världens viktigaste livsmedel. Omkring 700 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten varje dag, dygnet runt levererar ett hälsosamt dricksvatten.

På Norrvatten arbetar vi för att det ska fortsätta vara en självklarhet att våra medlemskommuner ska ha tillgång till friskt och gott kranvatten. Vi har som ambition att ligga i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med våra medlemskommuner och andra aktörer inom samhällsbyggnad, vatten och miljö.Ledningsprojekt

Arbetsplats och kultur

På Norrvatten arbetar ungefär 70 personer. Många olika yrkeskategorier finns representerade, till exempel laboratoriepersonal, skiftingenjörer, underhållspersonal, processingenjörer, projektledare och administrativ personal.

Vi har lokaler på två platser. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun och är en av Sveriges vackrast belägna arbetsplatser med närhet till Mälaren och en fantastisk natur.

Vår värdegrund grundar sig på tillit, engagemang och nyskapande – och en stark sammanhållning som är viktig för att möta våra framtida utmaningar. Norrvatten är certifierade enligt Great Place to Work (senaste undersökningen gjordes 2023). Certifieringen grundar sig på Great Place to Works internationella standard för utvärdering av arbetsplatser. Certifieringen visar att vi på Norrvatten tillsammans skapar en väldigt bra arbetsplats. Något som särskilt utmärker oss på Norrvatten är stolthet till arbetet, och över hur vi bidrar i samhället. 

Du som anställd hos Norrvatten är automatiskt medlem i intresseföreningen Norrvatten idrott och fritid (NIF). Föreningen ordnar gemensamma aktiviteter för att vi ska ha roligt tillsammans och stärka gemenskapen.

 

Vattenverk

Förmåner

Vi erbjuder flera förmåner för dig som är anställd hos Norrvatten som till exempel friskvårdsbidrag och rikskort för subventionerad lunch. Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Sobona. 

Lediga tjänster

Norrvatten söker laboratorieingenjör/kemist

2024-05-03
Vill du arbeta som laboratorieingenjör/kemist inom en samhällsviktig verksamhet på en vackert belägen arbetsplats? Norrvattens laboratorium förstärker nu sin arbetsgrupp med en laboratorieingenjör/kemist.

Om du är intresserad av att bli en del av Norrvatten är du välkommen att skicka en spontanansökan till:  jobb_norrvatten@norrvatten.se

Dela sidan