Nyhetsarkiv

Här hittar du nyheter från de tre senaste åren. Du kan filtrera på årtal och/eller kategori. Nyheterna är aktuella när de publiceras och uppdateras inte i efterhand.

Norrvatten söker erfaren projektledare till ledningsnätsprojekt

2024-06-27
För att kunna genomföra planerade investeringar i dricksvattenförsörjningen och samtidigt bedriva den dagliga verksamheten mot högt uppsatta mål utökar vi på Norrvatten nu vår projektverksamhet med en projektledare. Vi söker dig som har erfarenhet av att driva större projekt inom ledningsnät, anläggning eller infrastruktur och som brinner för att göra samhällsnytta på riktigt. Är du den vi söker?

Norrvatten söker dokumentationsingenjör

2024-06-25
Norrvattens produktionsavdelning genomför en satsning för att mer systematiskt utveckla och förbättra den tekniska dokumentationen. Vi är även inne i en fas med att projektera för byggandet av ett kompletterande vattenverk, vilket kommer att ställa stora krav på vår förmåga att hantera teknisk information. Vi behöver därför förstärka vår produktionsavdelning med en dokumentationsingenjör.

Norrvatten söker byggledare el och automation

2024-06-24
Är du en driven och engagerad byggledare som har erfarenhet av ledande roller inom el-entreprenad? Vill du vara en nyckelperson i ett de största vattenverksprojekten i Sverige? Då är detta din möjlighet att göra verklig skillnad!
 
Dela sidan