Nyhetsarkiv

Här hittar du nyheter från de tre senaste åren. Du kan filtrera på årtal och/eller kategori. Nyheterna är aktuella när de publiceras och uppdateras inte i efterhand.

Norrvatten söker säkerhetssamordnare

2024-10-21
Välkommen till ett spännande och utvecklande uppdrag i en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag. Norrvatten befinner sig i en tillväxtfas och behöver därför utöka teamet med en strukturerad och lösningsorienterad säkerhetssamordnare. Är du den vi söker?

Norrvatten söker byggledare el och automation

2024-10-08
Är du en driven och engagerad byggledare som har erfarenhet av ledande roller inom el-entreprenad? Vill du vara en nyckelperson i ett de största vattenverksprojekten i Sverige? Då är detta din möjlighet att göra verklig skillnad!

Norrvatten söker utrednings- och utvecklingsingenjör

2024-10-07
På Norrvatten arbetar vi för att det ska fortsätta vara en självklarhet att alla i vårt område ska ha tillgång till friskt och gott vatten. Nu söker vi en utrednings- och utvecklingsingenjör som kommer ha en viktig roll i detta arbete och som har en helhetssyn på dricksvattenförsörjning. Är du den vi söker?

Lärande i arbete (LIA) våren 2025

2024-09-12
Norrvatten tar regelbundet emot LIA-praktikanter både på Görvälnverket i Järfälla och på vårt huvudkontor i Sundbyberg. Här finns mer information om hur du ansöker om praktikplats och vad vi söker.
 
Dela sidan