Norrvatten söker lönespecialist

Flygfoto över vattenverket Görvälnverket
Publicerad 12 april 2024

Välkommen till ett spännande och utvecklande uppdrag i en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag. Norrvatten söker en serviceinriktad och driven lönespecialist med gedigen erfarenhet av alla steg i löneprocessen. Har du även ett intresse av att arbeta med HR-relaterade ärenden är detta ett perfekt nästa steg i din karriär. Är du rätt person?

Ditt uppdrag

I rollen som lönespecialist kommer du självständigt att ansvara för löneprocessen från ax till limpa, vara med och utveckla rutiner och processer samt agera bollplank till medarbetare och chefer. I rollen ingår även att följa upp och säkerställa att kollektivavtal och relevanta lagar efterlevs i organisationen och i löneberedningen. Vi arbetar idag med systemen Visma Agda PS och Agda webb.

  • Lönehantering, hela processen
  • Utläggshantering
  • Semesterhantering
  • Stötta chefer och medarbetare vid frågor om ledighet, kollektivavtal, pensioner etc.
  • Utveckla processer och arbetsrutiner
  • Månatlig och årlig rapportering av nyckeltal
  • Andra löne- och HR-administrativa uppgifter

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom lön, som exempelvis lönespecialist, redovisning eller HR-specialist med inriktning på lön
  • Cirka 5 års erfarenhet av lönearbete
  • Du behöver vara systemintresserad och ha erfarenhet av webbaserade lönesystem

Meriterande

  • Erfarenhet av Agda PS och Agda webb
  • Erfarenhet av offentlig verksamhet
  • Erfarenhet av hela löneprocessen
  • B-körkort

Personliga egenskaper

Som person är du strukturerad och noggrann i utförandet av såväl stora som små uppgifter. Vidare har du en förmåga att identifiera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har en genuin servicekänsla som präglas av en positiv attityd och god förmåga att hitta lösningar till olika utmaningar. Du är en duktig lagspelare med stort engagemang att nå gemensam framgång, samtidigt som du gillar att arbeta självständigt.

Du kommer vara placerad på Norrvattens huvudkontor i Sundbyberg. Tjänsten innebär att du regelbundet kommer arbeta på Görvälnverket i Järfälla kommun.

Anställning inom Norrvatten innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövning med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Norrvattens erbjudande

Vi erbjuder ett arbete med en hög grad av påverkan i en kunskapsintensiv organisation med stort engagemang och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. På Norrvatten arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten.

Vi erbjuder flera förmåner för dig som är anställd hos Norrvatten som till exempel friskvårdsbidrag och subventionerad lunch. Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Sobona. 

Om Norrvatten

Norrvatten producerar dricksvatten till 14 kommuner i norra Storstockholm. Omkring 700 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten varje dag, dygnet runt levererar ett hälsosamt dricksvatten.

Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent. Ungefär 70 personer arbetar hos oss. Huvudkontoret ligger i Sundbyberg. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun, och är en av Sveriges vackrast belägna arbetsplatser med närhet till Mälaren och en fantastisk natur. Här producerar vi 1600 liter dricksvatten per sekund.

Ansökan och mer information 

Upplysningar om tjänsten lämnas av David Lundqvist, som nås via 072-058 32 05 eller david.lundqvist[at]norrvatten.se

Norrvatten använder Visma Recruit för att hantera jobbansökningar. Du söker jobbet genom ett webbformulär. 

Låter tjänsten intressant så skicka in din ansökan snarast, dock senast 3 maj. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Dela sidan