Inbjudan till VAS-rådets årliga seminarium

Stockholmsvy av vattnet i riddarfjärden med flera hus vid Norr Mälarstrand i bakgrunden. På bilden ligger en textruta med texten VAS-rådet 2023, onsdag 20 september klockan  12:00-18:00, World Trade Center Klarabergsviadukten 70  111 64 Stockholm.
Publicerad 22 augusti 2023

Vad krävs för att framtidssäkra dricksvatten och avlopp i Stockholmsregionen? Den 20 september är du välkommen att delta på VAS-rådets årliga seminarium där regionala vatten- och avloppsfrågor diskuteras.

Vatten- och avloppsförsörjningen i Sverige börjar närma sig samma läge som med energikrisen. Men det finns fortfarande tid, om vi tillsammans sätter i gång nu. Anmäl dig därför till VAS-rådets seminarium där regionens utmaningar rörande vatten och avlopp kommer diskuteras.

Seminariet är kostnadsfritt och på agendan står bland annat investeringsbehovet, säkerhet i rådande omvärldsläge, den regionala vattenförsörjningsplanen för Stockholms län och den regionala utvecklingsplanen.

Dag: 20 september
Tid: 12:00-18:00
Plats: World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, 111 64 Stockholm

Anmäl dig på Storstockholms webb om du önskar delta!
Där hittar du även mer information om agendan.

Vad är VAS-rådet?

VAS står för Vatten- och Avloppssamverkan i Stockholms län (VAS), och Norrvatten har ordförandeskapet. VAS-rådet är Stockholmsregionens naturliga samarbetsforum för strategiska vatten- och avloppsfrågor. Där träffas såväl politiker som tjänstepersoner för att utbyta kunskap och erfarenheter i VA-frågor, initiera olika typer av gemensamma insatser samt för att skapa samsyn kring olika strategiska frågor.

Läs mer om VAS-rådet på deras webb.

Dela sidan