Norrvatten söker VA-projektledare

Norrvatten söker VA-projektledare
Publicerad 31 mars 2020

Norrvatten utökar avdelningen för Projekt och entreprenad med en driven projektledare. I rollen kommer du att ansvara för projektledning samt utredningar av om- och nybyggnationer avseende ledningsnät och anläggningar. Rollen omfattar även hantering av miljö-, fastighets- och vattenrättsliga ärenden.

Välkommen till ett spännande och utvecklande uppdrag i en verksamhet med ett samhällsviktigt uppdrag. Norrvattens medlemskommuner växer kraftigt och vi befinner oss därför i ett utvecklingsskede och står inför stora nyinvesteringar och utbyggnad av vår framtida kapacitet och rening. Det innebär många nya och komplexa projekt. Norrvatten ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med våra medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer.

Vem söker vi till denna tjänst

För att lyckas i den här rollen behöver du motiveras av att arbeta i en mindre organisation där du får möjlighet till att vara med att påverka och utveckla verksamheten. Du är en driven och öppen person som har ett intresse för projektledning och tycker om att motivera och leda andra. I den här rollen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ samt lyhörd då du kommer att ansvara för många kontaktytor både inom och utanför organisationen.  Du har en relevant utbildning inom området alternativt arbetslivserfarenhet som motsvarar utbildningsnivån. Vidare har du erfarenhet av MS-Office, GIS- och entreprenadjuridik.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att leda, planera och se till att projekten går framåt inom givna ramar. I din roll kommer du ha löpande kontakt med kommuner, konsulter och entreprenörer. I arbetet kommer du också att ha ett tekniskt ansvar och se till att budgeten hålls och att tidsplanen följs. I ditt arbete ingår det att följa upp, dokumentera och rapportera genomförandet och förändringar. Du rapporterar löpande till avdelningschefen. Du kommer att tillhöra en engagerad arbetsplats med sociala och drivna medarbetare som gillar att utvecklas och att ha roligt tillsammans.

Krav

B-körkort samt flytande svenska i tal och skrift är ett krav för den här tjänsten. I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobzone. Läs mer om hur du ansöker här. Välkommen med din ansökan!

Dela sidan