Norrvatten söker drifttekniker

Flygfoto över vattenverket Görvälnverket
Publicerad 23 februari 2024

Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll?

Norrvatten erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en lagom stor organisation. Arbetsplatsen är belägen på Skäftingeholmen i Järfälla kommun och är en av Sveriges vackraste med närhet till Mälaren och en underbar natur. Som drifttekniker på Norrvatten är du en del av produktionsavdelningen och arbetar i hjärtat av produktionen av vårt viktigaste livsmedel – dricksvatten.

Ditt uppdrag

Som drifttekniker på vattenverket kommer du att tillsammans med dina kollegor sköta drift och underhåll av Norrvattens anläggningar. Arbetet är varierande med allt från förebyggande underhåll till akuta åtgärder och reparationer. Arbetstiden är dagtid. Beredskap ingår i tjänsten (var 5:e vecka). Vid behov kan även skiftgång vara aktuellt, t.ex. vid sjukfrånvaro eller semestertider. 

Du kommer att vara placerad på Görvälnverket i Järfälla. Anställning inom Norrvatten innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövning med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning inom drift, underhåll, VA eller process
  • Erfarenhet av drift- och underhåll av vattenverk, fjärrvärme eller processindustrin
  •  B-körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • God datorvana

Meriterande kunskaper

  • Erfarenhet av VA-verksamhet eller annan VA-skötsel
  • Erfarenhet av mekaniskt arbete, exempelvis: svets, renovering av pumpar, byten av lager, ventiler och flänsförband
  • Kunskap och erfarenhet inom mekanik, styr- och reglerteknik
  • Kunskaper i ABB800xa, underhållssystem tex IDUS
  • Heta arbeten

Norrvattens erbjudande

Vi erbjuder ett arbete med en hög grad av påverkan i en kunskapsintensiv organisation med stort engagemang och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. På Norrvatten arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten.

Vi ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med våra medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer.

Vi erbjuder flera förmåner för dig som är anställd hos Norrvatten som till exempel friskvårdsbidrag och rikskort för subventionerad lunch. Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Sobona.

Ansökan och mer information

Norrvatten använder Visma Recruit för att hantera jobbansökningar. Du söker jobbet genom ett webbformulär. 

Sista ansökningsdag 2024-05-31

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela sidan