Norrvatten söker driftingenjör

Flygfoto över vattenverket Görvälnverket
Publicerad 02 februari 2024

Vill du tillsammans med härliga kollegor ha ett spännande och omväxlande arbete inom drift och underhåll? Norrvatten erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete i en lagom stor organisation. Arbetsplatsen är belägen på Skäftingeholmen i Järfälla kommun och är en av Sveriges vackraste med närhet till Mälaren och en underbar natur. Som driftingenjör på Norrvatten är du en del av produktionsavdelningen och arbetar i hjärtat av produktionen av vårt viktigaste livsmedel – dricksvatten.

Ditt uppdrag

I den här rollen arbetar du med driftoptimering och utveckling av dricksvattenproduktionen på Görvälnverket samt Norrvattens yttre anläggningar. I tjänsten ingår såväl optimering av befintlig dricksvattenproduktion som att vara med och utveckla processer och metoder för framtida dricksvattenberedning, i till exempel projektarbeten. Tjänsten är placerad inom avdelningen Produktion och enheten drift- och underhåll.

Du kommer vara placerad på Görvälnverket i Järfälla. Anställning inom Norrvatten innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövning med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Kvalifikationer

  • Teknisk utbildning inom drift, underhåll, VA eller process
  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • God datorvana

Norrvattens erbjudande

Vi erbjuder ett arbete med en hög grad av påverkan i en kunskapsintensiv organisation med stort engagemang och stolthet över vårt viktiga samhällsuppdrag. På Norrvatten arbetar vi aktivt för att vara en öppen och inkluderande organisation där medarbetare trivs, mår bra och bidrar till helheten.

Vi ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med våra medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer.

Vi erbjuder flera förmåner för dig som är anställd hos Norrvatten som till exempel friskvårdsbidrag och rikskort för subventionerad lunch. Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen Sobona.

Ansökan och mer information

Norrvatten använder Visma Recruit för att hantera jobbansökningar. Du söker jobbet genom ett webbformulär. 

Sista ansökningsdag 2024-03-01

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela sidan